Arad - Reisverslag uit Miniş, Roemenië van Jeugd Brug - WaarBenJij.nu Arad - Reisverslag uit Miniş, Roemenië van Jeugd Brug - WaarBenJij.nu

Arad

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jeugd

21 Oktober 2011 | Roemenië, Miniş

Gister hebben we een raar begin van de dag gehad, maar toen ik terug kwam op het terrein was het weer een mooi gezicht om iedereen bezig te zien. Er was een menselijke keten gevormd en zo werden er houtblokken doorgegeven. Al het hout staat nu netjes opgestapeld en ligt klaar voor de winter. Toen al het werk klaar was hebben we ons klaar gemaakt voor een bus-ritje. Het blijft bijzonder om al die grote huizen te zien van de zigeuners. Na een mooie rit hebben we de bus geparkeerd en mochten we vrij door Arad gaan.
"Thuis" kwam er een heerlijke geur uit de keuken! We aten een heerlijke zuurkoolschotel. Niet iedereen kon het waarderen, maar het smaakte echt heerlijk. Gelukkig was er ook nog appelmoes van opa Leen, dus iedereen kon zijn buik vol eten. Maar natuurlijk wel een plekje over houden voor het toetje.
Na het eten en de koffie gingen we ons omkleden voor de voetbalwedstrijd. Er werd erg fanatiek gespeeld en vooral Anco zorgde voor veel bewondering. Er werden 3 wedstrijdjes gespeeld; 1 gewonnen, 2 verloren. Het was een gezellige avond. Thuis kon iedereen in de rij gaan staan voor de douche of gewoon zo het bed in duiken. Het werd boven al snel. Het enige wat je nog hoorde was het getrippel van muizenpootjes.
Vrijdag 21 okt
We mochten uitslapen en om 9 uur zat iedereen weer aan het ontbijt. Langer in bed blijven was echt niet mogelijk, want Ruud had iedereen gewekt met de megafoon, dus wakker was iedereen! De grote schoonmaak kon beginnen! Alle bende werd weer in tassen gepropt en in de bus gezet.
Pieter is nu weer eten rondbrengen en als hij terug is gaan we nog even BBQ-en. Ik ga dus maar snel terug, anders loop ik het lekkere eten mis.
We proberen onderweg nog een keer een update te geven, maar ik weet niet of dat gaat lukken. Willen jullie bidden voor een goede terug reis, dan zien we jullie zaterdag weer!

• 21 Oktober 2011 - 11:13

Hendrik-Jan :

Eet smakelijk en tot mogen!! We bidden hier voor een goede reis.

Groetjes.

• 21 Oktober 2011 - 13:23

Inge, Ruud&Renée:

Een gezellige bbq en een hele goede terugreis. Tot morgen!!!!

• 21 Oktober 2011 - 13:57

Maarten:

Zit in de Starbucks aan de wifi en de koffie.Ik hoop dat jullie een goeie tijd hebben gehad. Speciale groet aan de familie de Meij we lezen later de rest van de belevenissen goeie terugreis zegen Maarten en familie

• 21 Oktober 2011 - 17:18

Fred En Janneke :

Wat een mooie reisverslagen weer. We krijgen de indruk dat jullie het goed hebben gehad. Goede en veilige terugreis gewenst. Tot morgen!
    Fred en Janneke van 't Wout

• 21 Oktober 2011 - 17:42

Cok & Ina:

Goed bezig, doelen bereikt. Goede terugreis toegewenst. Daarne delen van ervaringen en zegeningen.

• 22 Oktober 2011 - 13:05

Jeroen:

Wat een gave week. Even alles uitpakken en alles laten bezinken. Meer kan ik nu ook niet zeggen. Iedereen onwijs bedankt!

• 22 Oktober 2011 - 15:36

Danny:

Een ontzettend leuke week gehad! Net gedoucht en een taartje naar binnen geschoven... Nu even nergens zin in en even niets doen. Gelukkig zie ik de meesten morgen alweer!